Santa Monica Travel & Tourism - Santa Monica, CA Vergaderlocaties en evenementsruimte (2024)

Waarom Santa Monica?

Santa Monica is een charmante badplaats op 13 km ten noorden van Los Angeles International Airport (LAX). De mix van Santa Monica's prachtige ligging aan het strand, prijswinnende restaurants, onvergelijkbare hotelcollectie en unieke evenementenlocaties biedt deelnemers een typische Zuid-Californische ervaring die de perfecte balans is tussen ontmoeting en spel.VERBLIJF41 hotels met luxe, betaalbare en luxe accommodaties, waarvan er vele naast of op loopafstand van het strand liggen.AUTOVRIJEenmaal in Santa Monica heb je geen auto nodig! Het is 21,5 vierkante kilometer te voet en je kunt gemakkelijk autovrij reizen met de Metro Expo Line die Santa Monica verbindt met het centrum van Los Angeles, een uitgebreid fietspad van 22 mijl en de elektrische Santa Monica Free Ride shuttlebus op aanvraag.ONTMOETENMeer dan 120.000 vierkante meter aan creatieve evenementenruimte, waardoor planners en bezoekers van vergaderingen verschillende locatiemogelijkheden hebben, van conferentiezalen met uitzicht op de oceaan en luchtige terrassen, cabana's aan het zwembad met flatscreen-televisies, een historisch landgoed aan het strand, theatercomplexen en kunstgalerijen, tot hangars op de luchthaven en de iconische Santa Monica Pier.DINEREN Met meer dan 400 restaurants en een van de beste boerenmarkten van het land, heeft Santa Monica voor elk wat wils. Deelnemers kunnen genieten van de verscheidenheid aan verse, innovatieve gerechten in omgevingen die variëren van intieme restaurants en barbecues met voeten in het zand tot groepsdiners.WINKELDe winkels in Santa Monica omvatten het spectrum van de Third Street Promenade in de binnenstad en Santa Monica Place — de thuisbasis van winkels zoals Nordstrom, Bloomingdale's, Louis Vuitton, Tiffany & Co. en meer — tot luxe boetieks langs Montana Avenue en de eclectische winkelmix op Main Street.SPELENStranden, surfen, wijnexcursies, wellnessactiviteiten, spabehandelingen en een fietspad van 35 km bieden eindeloze mogelijkheden voor teambuilding en groepsactiviteiten, zodat uw deelnemers een voorproefje krijgen van de Californische levensstijl.

Kijk voor meer informatie eens in onze Stadsgidsen.

Stadsgidsen weergeven


Lokale attracties

Gemeenschappelijk strandhuis in Annenberg

Recreatie

Oorspronkelijk ontwikkeld en gebouwd door William Randolph Hearst als een herenhuis met 100 kamers voor zijn geliefde Marion Davies, is dit voormalige toevluchtsoord voor Hollywood A-listers nu een openbare strandclub. Het complex van vijf hectare biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en vormt een perfect decor voor een speciaal evenement of vergadering. Het strandhuis is zo aantrekkelijk dat het door een panel van evenementenprofessionals werd verkozen tot „Beste nieuwe locatie” van 2010 tijdens de BizBash L.A. Event Style Awards. Groepen kunnen een kamer, een gebouw of de hele site boeken. De capaciteit varieert per kamer en gebouw.

415 Pacific Coast Highway

Santa Monica, CA, US 90402

Museum voor Vliegenkunst

Museum

Het nieuwe Museum of Flying werd geopend in 2012 en is een ideale locatie voor een vergadering of evenement met de nadruk op reizen, vliegtuigen of luchtvaarttradities. Het museum legt de nadruk op de geschiedenis van Santa Monica's baanbrekende Douglas Aircraft en Santa Monica Airport en toont de echte Douglas World Cruiser New Orleans, een van de twee vliegtuigen die in 1924 de eerste vlucht rond de wereld maakten. Het museum zal ook beschikken over een vluchtsimulator voor zeven passagiers met een verscheidenheid aan ritfilmervaringen, evenals een filmzaal met 40 zitplaatsen en een theater met 40 zitplaatsen. De beroemde Donald Douglas Boardroom, met zijn enorme ronde tafel, biedt een indrukwekkende locatie voor vergaderingen, conferenties en retraites. De bestuurskamer biedt plaats aan 20 personen aan de historische tafel en aan de rand van de zaal zitten nog eens 20 deelnemers. Het museum biedt plaats aan 100 tot 150 personen voor een zitgelegenheid en ongeveer 250 tijdens evenementen in receptiestijl.

3100 Airport Avenue

Santa Monica, CA, US 90405

Het Eli en Edythe Broad Stage in het Santa Monica College Performing Arts Center

Theater

Het is een nieuwkomer in de lokale scene en behoort nu al tot de kroonjuwelen van de vergader- en evenementenlocaties in Santa Monica. Het complex van 32.300 m² is ontworpen door het bekroonde lokale bedrijf Renzo Zecchetto Architects en is een spectaculaire juwelendoos van buitenmuren van glas en kalksteen, met een reflecterend zwembad en een fontein bij de ingang. Het dramatische interieur biedt tal van evenementenruimtes, waaronder een theater, een kleinere theaterruimte, een repetitiezaal en een kunstgalerie. Met een ruimte op de bovenverdieping die perfect is voor kleine evenementen, kun je muzikanten binnenhalen en je bezoekers trakteren op wat aanvoelt als een privéconcert speciaal voor je groep.De zitcapaciteit is 499 in het hoofdtheater en 99 in de Edye Second Space. Het Preforming Arts Center biedt een interne tentoonstellingsruimte van 27.000 m² met een capaciteit voor 149 stands, oplopend tot 250 met toevoeging van tenten voor en naast het auditorium. Het podium is een van de grootste podia in de omgeving van L.A. (65' breed en 31' hoog proscenium) en biedt plaats aan een banket met 720 zitplaatsen, 2.500 zitplaatsen voor wedstrijden, 3.000 voor podiumshows en 3.500 voor festivals.

1110 11th Street

Santa Monica, CA, US 90401

Origineel Muscle Beach

Recreatie

Ten zuiden van de volleybalvelden ligt het Original Muscle Beach. In de jaren vijftig populair geworden en sindsdien in veel films te zien geweest, trainden Jack LaLanne en andere beroemde bodybuilders op het netwerk van trainingsapparatuur voor buiten. Muscle Beach is volledig gerestaureerd en gerenoveerd en biedt gymnasten, acrobaten en jongeren een uitgebreide gymnastiektrainingsruimte. Andere kenmerken zijn kinstangen op verschillende hoogtes, parallelle stangen, ringen, een kleine junglegym voor kinderen en een gewatteerde gymnastiekruimte.

Wandeling aan de oceaan

Santa Moncia, CA 90401

Gourmandise School voor Snoep en Haverij

De Gourmandise School kan uw privé-evenement organiseren met groepen tot 24 personen voor praktische lessen en tot 30 personen voor kookdemonstraties. Feesten omvatten volledige huur van de ruimte, een privékok voor drie uur, alle recepten en ingrediënten. Alle lessen eindigen met een sit-down maaltijd en (indien van toepassing) presentatie van een feestdessert. Je bent van harte welkom om je eigen wijn mee te nemen, of koop een glas of fles bij onze buren direct naast de deur bij Venokado Wine and Gifts of restaurant The Curious Palate. We stellen graag menu's voor uw evenement voor of helpen u bij het samenstellen van uw eigen unieke menu.

395 Santa Monica Place, #329

Santa Monica, CA, US 90401

Pacific Park

Parkeren

Pacific Park ligt aan de historische Santa Monica Pier en is een familiepretpark van twee hectare met 12 attracties (waaronder het kenmerkende Pacific Wheel van het park,'s werelds eerste reuzenrad op zonne-energie) en 20 midway-games. Het park heeft bedrijfsevenementen georganiseerd van onder andere McDonald's, Special Olympics en Microsoft. Een geheel nieuw overdekt strandpaviljoen van 3.300 vierkante meter is geschikt voor groepen van 25 tot 300 personen. De intieme ruimtes in het paviljoen en de cabanas aan zee zijn geschikt voor groepen vanaf 20 jaar. Grotere groepen - tot 1.800 - kunnen het hele pretpark huren. Het is de perfecte ruimte om elk strandevenement te creëren dat je maar kunt bedenken.

380 Santa Monica Pier

Santa Monica, CA, US 90401

MI's Westside Comedy Theatre

Theater

Het is een comedytheater en opleidingscentrum met een capaciteit van 75 personen en beschikt over een evenementenruimte van 2.000 vierkante meter.

3rd Street Promenade 1323-A

Santa Monica, CA, US 90401

Pedaal of niet

Pedal or Not biedt elektrische fietstochten aan. Kies ervoor om te fietsen of gewoon naar de kust te gaan tijdens een van de vele begeleide tochten die elke dag worden aangeboden. Aangezien Santa Monica slechts 13,3 kilometer lang is, is dit een geweldige manier om te trainen en onze geweldige stad te zien.

7th Street 1515

Santa Monica, CA, US 90401

Santa Monica Travel & Tourism - Santa Monica, CA Vergaderlocaties en evenementsruimte (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5945

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.